Szállítási módok

 

Fizetési megoldás
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Pénznem váltás

Maxapró - Ingyenes apróhirdetés

Bőrdíszmű kisokos

A bőrtípusokról:

AZ eko bőr:

szintetikus anyagból készült. Két réteg alkotja - kötött
pamutanyag és poliuretán. A valódi bőr olcsóbb változata, mely sok
tulajdonságában vetekszik a valódi bőrrel.
Az eko bőr előnyei: szellős, erős, könnyen kezelhető, végtelen színskála.

A rostbőr:

egy speciális eljárás során készült anyag. A bőrgyártásban megmaradt bőröket, bőr darabokat rostokra szedik és szintetikus anyaggal, valamint egyéb adalékokkal keverik össze. Préselik, majd hasonló táblákból szabják, mint az eredeti bőrt. 
A rostbőrből készült táskák ránézésre és tapintásra is bőrhatást keltenek, viszont az áruk lényegesen kedvezőbb. Nem sérülékenyek, nem karcolódnak, viszont  strapabíróak és tartósak, s nem utolsó sorban sokkal könnyebbek!                                                                       
Figyelem: a rostbőr nem keverendő össze a textilbőrrel!

 

Márkák:

Vereva: 

Az egyik legjobb nemzetközi bőr márka -Royal Garden-, a francia Loire-völgyben. Figyelemre méltó a trendi tervezésük. Egyesíti a hagyományos elképzeléseket és a legújabb elképzeléseket. Az eredeti Vereva termékek mind kézzel készültek, ezért időtálló és tartós munkák. A Vereva táska egyfajta kiemelkedő márka, magában foglalja a hiteles bőr, a nemes marhabőr termékeket!

David Jones:

David Jones izgalmas, változatos, sokoldalú, alkalmazkodó, megbízható. Ha kell sportos, ha kell elegáns és alkalmazkodik Önhöz. Nem lehet megunni… 
David Jones - Megbízható, jó minőségű táskák elérhető áron. 

Laurence:

Az igazán praktikus, jó kihasználható, mindennapokra való női táska megfizethető áron!

VIA 55:

Kreatív tervezők ötleteinek köszönhetően mindig sikerült egy-két lépéssel megelőzni a trendet. Egyedi szín- és formavilágukkal, valamint a különleges táska kollekciókkal - divatos, sportos, klasszikus - meghódította a divatimádó közönséget.

Karen:

A KAREN táskák hosszú évek óta rendkívül keresettek a magyar piacon. A divattáskák egyik meghatározó márkája lett, amit megbízható minőségével és hatalmas termékválasztékával vívott ki magának. A KAREN megtestesíti mindazt, amit egy női táska jelent: visszafogottságot, finomságot, és végtelen eleganciát.

A rostbőr biztosítja a táskák hosszú élettartamát, kopásállóságát, könnyedségét.

A KAREN táska ugyanúgy képviseli az aktuális trendet, eleganciát, mint a laza sportosságot.

A helyesen megválasztott táska a megjelenést még tökéletesebbé teszi. A táska az öltözet kiemelt kiegészítője, hiszen a nő a kezében vagy a vállán hordja. Elárulja viselője divatstílusát, illeszkedik a ruházathoz valamint a megjelenés alkalmához.

Diva:

A Díva Collection Olaszországban, Firenzében készül. Egy kis családi vállalkozásként indult. 1970 óta. Kiváló minőségű, cserzett bőrök feldolgozásával rendkívül versenyképes áron, készülnek a táskák. Széles skálájú szín és formavilág jellemzi a Díva táskákat.

Gussaci:  Csipetnyi luxus, finom extravagancia

A firenzei Gussaci márka, amely több mint két évtizede az olasz nők egyik nagy kedvence, most már a magyar hölgyek számára is elérhető. A kiváló tervezőkkel dolgozó olasz cég egyedi, sportosan elegáns és maximálisan nőies termékeket kínál.  

Velina Fabbiano:

Remek tervezésű, szépen kidolgozott, finom puha, kiváló minőségű műbőrből készült olasz női táska. Mutatóssága a színárnyalatok harmonikus és vidám kombinációjának köszönhető.

Artigiano:

Olasz divat, az elegáns, kifinomult női divatcikkek palettáján.

 Diana & co.

Olasz, firenzei székhelyű cég. Olyan márka, amely tükrözi a dinamizmust, az eredetiséget és az innovációt a divat világában. Szenvedélyes design a dinamikus piacon.

 

 

A bőrdíszmű termékek tisztítása, ápolása:

 

A bőrtáskák tisztítása, ápolása: A kereskedelemben kapható általános bőrtisztítóval tisztítható, az abban leírtak szerint!

 

Velúrbőr tisztítása, ápolása: A kereskedelemben kapható számos "Velúr tisztító" szer és velúr-kefe!

Lakkbőr tisztítása, ápolása:

Semmivel sem szabad a lakk bőrt kenni, fújni, ha koszos a felülete, nedves, puha pamutronggyal óvatosan töröljük át.

 

Műbőr tisztítása, ápolása:  A kereskedelemben kapható "Műbőr tisztító" szerrel, az ott leírtak szerint!

Bőrcserzés: ásványi, növényi

Webáruház készítés