Rólunk

Üdvözöljük webáruházunkban!

 

Mottónk, hogy bármilyen használati-, ill. dísztárgyat, öltözék kiegészítőt, valamint ékszert olyannyira egyedivé lehet varázsolni, hogy annak használója azt érezze, ez csakis kizárólag az övé, az ő egyéniségét tükrözi. Ennek megfelelően megtalálhatóak nálunk a legkülönbözőbb stílusok az extravagánstól kezdve a bohókáson, a decensen, az elegánson át egészen a sportosig. Sikerünk titka elsősorban termékeink egyediségében rejlik, szemben a futószalagon gyártott tömegcikkekkel.

Nálunk két egyforma mintázatot nem fog találni.

A motívumokat a termék jellege (táska, pénztárca, ékszerdoboz, kendő stb.) határozza meg. Eszerint spontán jönnek létre a szecessziós minták, néha ősi keleti vagy magyaros díszítésekkel ötvözve, az egyszerű ausztrál bennszülött „pöttyözős” motívumok, vagy csak teljesen absztrakt színes vonalak.

 

 A technikáról:

 -  A festett bőrdíszművek: hosszú kísérletezés eredményeként létrehozott víz és fagyálló bőrfestékkel vannak megfestve az egyedi minták.

 -  Az dísz-, ill. használati tárgyak: díszítése kézi domborítással kialakított mintákkal, antikolással, vagy hidegzománc réteggel történik.

 

 

A visszatérő vevő a legjobb reklám, ezért legfontosabb számunkra az Ön maximális elégedettsége. Ajánljon minket bátran ismerőseinek!

 

Köszönjük, hogy felkereste áruházunkat, válogasson kedvére!

Webáruház készítés